Proact in Flexpod-alliantie met Cisco en NetApp

Storage-integrator Proact gaat een partnership aan met Cisco en NetApp om de laatste FlexPod-oplossingen aan te bieden, inclusief een nieuwe managed private cloud-dienst. Die biedt klanten nieuwe verbruiksopties en meer flexibiliteit, aldus het Zweedse bedrijf.

De FlexPod-datacenteroplossing bestaat uit een NetApp-storageomgeving en compute- en netwerkinfrastructuur op basis van Cisco UCS en Cisco Nexus. Organisaties kunnen met dit geïntegreerd datacenterproduct sneller applicaties afleveren en naar een hybride cloud overstappen. De managed private cloud-oplossingen gebouwd op FlexPod geven hen een cloud-achtig, as-a-service-model voor hun eigen on premise-it. De FlexPod-infrastructuur staat lokaal, maar wordt op afstand beheerd, waarbij kritische data worden beveiligd en zowel partners als hun klanten de beschikking krijgen over geavanceerde cloud-mogelijkheden.

Deze oplossing wordt door verschillende channel partners aangeleverd; naast Proact zijn dat Dimension Data, ePlus en Microland. Later volgen er nog meer.

‘De toevoeging van de nieuwe managed private cloud-oplossing aan ons portfolio biedt de mogelijkheid om efficiënt en effectief on premise private clouds te beheren voor onze klanten in heel Europa', aldus Paul Bates, manager Managed Services bij Proact.

Er komen ook op maat gemaakte Flexpod-oplossingen voor specifieke industrieën. Een van de eerste is FlexPod Datacenter for Epic EHR, bekend van het Epic-systeem voor het elektronisch patiëntendossier bij ziekenhuizen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-18T13:50:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.