Fujitsu verstevigt banden met SAP en Oracle

It-bedrijf wil ‘digitale-transformatieaanbod’ aantrekkelijker maken

Samenwerking

Om het aanbod omtrent digitale transformatie makkelijker en effectiever te maken, breidt Fujitsu de samenwerking met SAP en Oracle uit. Daarnaast versterkt Fujitsu zijn multi-cloud-integratie en operationele diensten om zich te kunnen richten op het groeiend tekort aan cloudvaardigheden en om zijn positie als systeemintegrator te versterken.

De verstevigde partnerschap met SAP en Oracle volgt kort na de aankondiging van een ook al intensievere samenwerking met cloudaanbieders Microsoft en VMware. Fujitsu kondigt aan dat het rijtje met strategische samenwerkingsverbanden in de toekomst verder wordt uitgebreid. Het it-bedrijf wil daarmee diensten en oplossingen aan klanten aanbieden die voldoen aan specifieke eisen op het gebied van prestatie en functionaliteit en zich zo te kunnen onderscheiden van integrators die de voorkeur geven aan een oplossing gebaseerd op één cloudplatform naar voorkeur.

SAP op Azure

SAP op Azure is een nieuw aanbod van Fujitsu dat voortkomt uit de samenwerking met Microsoft en SAP. Deze oplossing is een bevestiging van Fujitsu’s doelstelling om bedrijven te helpen om SAP in de cloud te krijgen, het veranderen van applicaties naar SAP S4/HANA en het vergroten van de functionaliteit van bestaande SAP-software en -processen voor concurrentievoordeel. Door samen te werken hebben Fujitsu en Microsoft nieuwe diensten ontwikkeld die het SAP op Azure-platform combineren met kennis over SAP en Fujitsu’s ervaring in bedrijfstransformatie. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-17T18:32:00.000Z Cees Visser


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.