Netdata migreert Vistapaint naar de cloud

Vistapaint heeft Netdata in de arm genomen voor een overstap naar managed cloud desktops. Inmiddels heeft Netdata ook de toepassingen en data van de verfspecialist naar de cloud gemigreerd.

Marcel Passchier, directeur services van Netdata, licht toe dat Vistapaint een verdere professionaliseringsslag wil maken, waarbij het toepassen van moderne it-oplossingen centraal staat. ‘Vistapaint heeft de behoefte de organisatie gerichter te sturen door middel van geoptimaliseerde managementinformatie. Daarnaast wil het, door gebruik te maken van collaboration-oplossingen, teams nog efficiënter laten samenwerken. Ook kunnen accountmanagers eenvoudig op afstand werken en zijn zij minder onderweg, wat aansluit bij het mvo-beleid van Vistapaint.’

Netdata, onderdeel van de Solimas Groep, is een managed service provider voor bedrijven en organisaties in Nederland. Tot zijn klanten behoren Fifpro, Bouw Logistic Services en Bakeplus. Het Nederlandse Vistapaint is ruim vijftig jaar een leverancier en adviseur van professionele verfspecialiteiten en plamuren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-24T10:39:00.000Z Cees Visser


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.