Talmundo stapt aan boord van Brussels Airways

Vliegtuig Airbus

Talmundo, specialist in onboarding-software, heeft een contract getekend met de luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines. Talmundo zal de werknemersbeleving van Brussels Airlines verbeteren door een volledig onboardingtraject aan te bieden voor al haar nieuwe medewerkers, vanaf dat ze hun contract ondertekenen tot lang nadat ze hun eerste vluchten hebben voltooid en goed ingeburgerd zijn in de bedrijfscultuur.

Het ‘onboarding’-proces behelst alle administratieve rompslomp van het moment dat een werknemer bij een bedrijf zijn contract tekent, totdat hij volledig ingewerkt is. Talmundo stroomlijnt dat proces met apps en cloudsoftware. Met meer dan vierduizend medewerkers die momenteel voor het bedrijf werken, verwacht Brussels Airlines alleen al in het eerste jaar van hun samenwerking de onboarding-oplossing voor ongeveer vijfhonderd nieuwe medewerkers binnen het bedrijf te gaan gebruiken.

‘Onboarding is altijd al een cruciaal onderdeel geweest van ons intensieve trainingsprogramma voor het cabinepersoneel’, zegt Diane Cauwenberghs, talentmanager bij Brussels Airlines. ‘Samen met Eurowings willen we sterk investeren in een geweldige werknemersbeleving, waarvan onboarding altijd al een cruciaal onderdeel is geweest: we hebben al een intensief trainingsprogramma voor onze crew, waardoor ze heel snel hun eerste vluchten kunnen maken. Met Talmundo willen we ons onboardings- en trainingsprogramma nog effectiever maken. Nog voor de eerste werkdag krijgen de nieuwe starters informatie over het bedrijf, de cultuur, het trainingsprogramma, een virtuele rondleiding op hun werkplek en nog veel meer. Bovendien stelt Talmundo ons in staat om op een gepersonaliseerde manier rechtstreeks met ons nieuwe talent om te gaan en ervoor te zorgen dat we hen tijdens de eerste paar uitdagende maanden na de start van een nieuwe baan betrokken houden.’

Het Nederlandse Talmundo werd in 2012 opgericht door de Belg Stijn De Groef. Het kan bedrijven als Deloitte, Bacardi, ArcelorMittal, KPMG, BNP Paribas Fortis, Sodexo, Engie, SAS, Swisscom en Lidl tot zijn klanten rekenen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-11T07:34:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.