Lucidchart opent EMEA-kantoor in Amsterdam

Amsterdam

Lucidchart, een Amerikaanse leverancier van een cloudplatform voor visuele productiviteit, opent zijn eerste internationale kantoor. Het gaat om een EMEA-hoofdkantoor in het stadshart van Amsterdam, waar in de komende twee jaar zo’n veertig medewerkers worden aangetrokken.

Lucidchart biedt een platform om visuele data, zoals diagrammen, op elk apparaat te maken en delen. De organisatie zegt dat ruim vijftien miljoen mensen in meer dan 180 landen gebruikmaken van het product. Hierbij komt 25 procent van de totale omzet uit Europa.

Met de opening van een kantoor in Amsterdam wil Lucidchart zijn klanten in Europa beter bedienen. Daarnaast moet het zijn wereldwijde groei versnellen. Er is voor Amsterdam gekozen vanwege de beschikbare talentenpool en de innovatieve en energieke omgeving, aldus operationeel directeur Dave Grow.

Lucidchart haalde recent tijdens een financieringsronde 72 miljoen dollar op bij Meritech Capital, Iconiq Capital en Spectrum Equity.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-09T11:01:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.