T-Systems houdt Continental's SAP in de wolken

T-Systems, de it-divisie van Deutsche Telekom, heeft zijn contract met bandenproducent en toeleverancier voor de automobielindustrie Continental verlengd. T-Systems houdt zo’n vijfhonderd kritieke SAP-systemen voor Continental in de lucht, goed voor zestig miljoen procesoperaties per uur.

Tot nu toe voorzag T-Systems Continental vooral van private cloud-systemen voor zijn SAP-diensten. Samen gaan de twee bedrijven nu overschakelen op een publiek-private hybride oplossing. Door die hybride architectuur kan Continental nu makkelijker kiezen welke systemen (SAP of niet-SAP) het in een publieke of private cloud zet.

‘Onze ervaring met de private cloud was zeer goed’, zegt Christian Eigler, corporate cio van Continental. We zijn nu klaar voor een volgende stap. Ik kan me inbeelden dat we over een paar jaar een goed deel van onze SAP-applicaties uit de publieke cloud benaderen.’ Het gebruik van de publieke moet niet alleen economische voordelen brengen, het zal Continental ook toelaten om sneller innovaties te testen en die innovaties in lopende processen te integreren.

T-Systems werkt al tien jaar voor Continental en voorziet nu zowat 75.000 gebruikers op zeshonderd locaties van toegang tot de SAP-systemen van het bedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-18T17:26:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.