T-Systems houdt Continental's SAP in de wolken

Dit artikel delen:

T-Systems, de it-divisie van Deutsche Telekom, heeft zijn contract met bandenproducent en toeleverancier voor de automobielindustrie Continental verlengd. T-Systems houdt zo’n vijfhonderd kritieke SAP-systemen voor Continental in de lucht, goed voor zestig miljoen procesoperaties per uur.

Tot nu toe voorzag T-Systems Continental vooral van private cloud-systemen voor zijn SAP-diensten. Samen gaan de twee bedrijven nu overschakelen op een publiek-private hybride oplossing. Door die hybride architectuur kan Continental nu makkelijker kiezen welke systemen (SAP of niet-SAP) het in een publieke of private cloud zet.

‘Onze ervaring met de private cloud was zeer goed’, zegt Christian Eigler, corporate cio van Continental. We zijn nu klaar voor een volgende stap. Ik kan me inbeelden dat we over een paar jaar een goed deel van onze SAP-applicaties uit de publieke cloud benaderen.’ Het gebruik van de publieke moet niet alleen economische voordelen brengen, het zal Continental ook toelaten om sneller innovaties te testen en die innovaties in lopende processen te integreren.

T-Systems werkt al tien jaar voor Continental en voorziet nu zowat 75.000 gebruikers op zeshonderd locaties van toegang tot de SAP-systemen van het bedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-18T17:26:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.