Destiny neemt DSD Business Internet over

De Belgische cloudtelecomspecialist Destiny heeft de Nederlandse zakelijke ISP DSD Business Internet overgenomen. Met de acquisitie wil Destiny zijn positie op de Nederlandse markt verder uitbouwen.

Voor Destiny is dit een volgende internationale stap, nadat het vorig jaar ook al het Nederlandse Motto Communications met het clouddistributieplatform Flux overnam. Destiny beschikt nu over een eigen netwerk in Nederland en biedt er zijn partners voortaan connectiviteit binnen Flux aan, wat meer technische controle geeft.

'We zochten bewust een connectiviteitsspeler om aan het Flux-platform te koppelen, zodat we één aanspreekpunt kunnen zijn voor cloudcommunicatie-oplossingen op de Nederlandse markt’, zegt Daan De Wever, oprichter en directeur van Destiny. ‘Verder willen we met deze overname onze Nederlandse partners nog beter bedienen door meer controle te hebben op de basis telecomdiensten en hen op een snelle, veilige én kwalitatieve manier connectiviteit aan te bieden via Flux.’

De koppeling van een portaal voor clouddiensten met een lokale operator is een model dat Destiny in de toekomst ook in andere Europese landen willen toepassen, zegt De Wever. ‘Het enige wat we moeten aanpassen is de go-to-market strategie, die verschilt immers per land. Tegelijk willen we onze positie op de Nederlandse markt nog verder versterken en verwachten we later in het jaar nog meer overnames in Nederland af te ronden.’

Destiny heeft nu zo’n 160 medewerkers en bedient ruim 12.000 zakelijke klanten. Voor 2019 wordt gemikt op een omzet van vijftig miljoen euro. Vorige maand nam het ook al Belgium Telecom over.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-04T14:57:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.