Destiny neemt Nederlandse Ozmo over

cloud telefonie

De Belgische cloudtelecom-specialist Destiny heeft het Nederlandse Ozmo Cloud Communications overgenomen. Het is de tweede Nederlandse overname in korte tijd van Destiny na de acquisitie van DSD Business Internet in april.

Ozmo is gespecialiseerd in cloudcommunicatie-oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven. Die biedt het aan via zakelijke it- en telecompartners. Destiny gaf eerder al aan dat het in de top drie van zakelijke providers in Nederland wil meespelen. Ook de eerder overgenomen partijen Motto Communications - met het clouddistributieplatform Flux - en de zakelijke internet serviceprovider DSD Business Internet moeten die ambitie helpen waarmaken. Destiny zal met de commerciële Ozmo-tools en -diensten ook zijn aanbod naar white label-partners en resellers versterker. Zo kunnen die snel en makkelijk, eenvoudige, gebundelde oplossingen aanbieden.

‘Met de overname van Ozmo kunnen we nu het volledige partnerkanaal beter bedienen, ook het segment van de vele duizenden kleine white label-partners en resellers’, zegt Destiny-ceo Daan De Wever. ‘We bieden hen, naast een eenvoudige, vooraf gedefinieerde oplossing, via het Ozmo-portaal ook de nodige training en commerciële ondersteuning aan. We stellen alles in het werk zodat zij op een zo makkelijk mogelijke manier cloudoplossingen kunnen aanbieden.’

Ook in België deed Destiny de afgelopen jaren een aantal strategische overnames om zijn dienstenportfolio te versterken. Zo heeft het door de overname van IT101 een assortiment van veiligheidsoplossingen in het aanbod en via de recente overname van Escaux een technologie om vaste en mobiele te laten samenwerken.

Het bedrijf heeft nu meer dan 220 medewerkers waarvan zeventig in Nederland en bedient ruim 13.000 klanten. 2019 zal naar verwachting worden afgesloten met een omzet van 65 miljoen euro. Nederland is daarbij goed voor bijna een derde van dat bedrag. Tegen het einde van dit jaar worden ook de merken DSD, Motto en Ozmo onder één merk gebracht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-18T14:21:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.