CNBB neemt belang in horecasoftware Horeko

Restaurant

Horeko, dat software ontwikkelt voor de horecabranche, krijgt een investering van de investeringsmaatschappij CNBB Venture Partners. Hiermee moeten nieuwe stappen worden gezet in productontwikkeling en professionalisering. CNBB ziet in Horeko een sterke speler in Nederland en België.

Horeko is al tien jaar ontwikkelaar van software voor keukenmanagement en personeelsplanning, specifiek gericht op de horeca. De Nederlandse cloudsoftware is uitgegroeid tot een complete restaurant management oplossing met twaalfhonderd horecabedrijven als klant, zowel restaurants en cafés als ook bijvoorbeeld Landal Greenparks en IKEA.

CNBB neemt een minderheidsbelang in Horeko en zal zich richten op strategische ondersteuning voor de volgende fase. ‘Horeko heeft een sterke positie opgebouwd in een markt waar veel aan het veranderen is’, zegt Lucas Brentjens, partner bij CNBB. ‘We geloven erin dat het bedrijf de toenemende vraag naar digitalisering kan invullen en hiermee leider kan worden in het horecasegment. We kijken ernaar uit om Horeko te ondersteunen bij het opschalen naar de volgende fase.’ Voor Horeko betekent dit dat ze de komende tijd een flinke slag zullen slaan op de gebieden van productontwikkeling, marketing en professionalisering.

Financiële details over de investering worden niet bekendgemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-25T10:00:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.