Cognizant koopt Contino en breidt clouddiensten uit

De Amerikaanse it-dienstenleverancier Cognizant neemt Contino over. Dat van oorsprong Engelse it-adviesbureau helpt grootbedrijven met de inzet van devops, cloud-native ontwikkelbenaderingen en dataplatforms. De overname, waarvan geen financiële details bekend zijn, beleeft in het vierde kwartaal van dit jaar haar afronding.

Contino is opgericht door Matt Farmer en Benjamin Wootton, respectievelijk chief executive officer (ceo) en chief technology officer (cto). Het heeft wereldwijd zo’n 350 medewerkers en vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Australië. De organisatie zegt wereldwijd zo’n tweeduizend klanten te bedienen, waaronder Adidas, Allianz, National Australia Bank en Vodafone.

Via de overname verwacht de partijen het portefeuille van cloud-strategie en engineeringmogelijkheden wereldwijd uit te breiden. Cognizant nam onlangs Zenith Technologies over. Hiermee kreeg de Amerikaanse it-dienstverlener meer mogelijkheden om end-to-end operationele en it-systemen te ontwerpen, implementeren en beheren voor aangesloten fabrikanten uit de biofarma.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-17T11:31:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.