Trend Micro neemt Cloud Conformity over

Cloudeducatie

Cyberbeveiliger Trend Micro neemt Cloud Confirmity over. Dat Amerikaanse bedrijf kan security-problemen oplossen die veroorzaakt worden door misconfiguraties in de cloud-infrastructuur. Deze diensten worden toegevoegd aan het portfolio van Trend Micro.

Het Amerikaanse Cloud Conformity werd in 2016 opgericht en heeft zijn hoofdkwartier in San Francisco. Het is een zogeheten cloud security posture management (cspm)-bedrijf en helpt klanten om cloud-security-incidenten door misconfiguraties te reduceren.

Deze acquisitie voegt tools toe aan de portfolio van Trend Micro die problemen in de cloud-infrastructuurconfiguratie automatisch identificeert en oplost. Het zorgt tevens voor kostenoptimalisatie en helpt organisaties compliant te blijven aan industriestandaarden zoals PCI, GDPR, HIPAA en NIST.

‘We zijn gericht op het bouwen van geïntegreerde security voor de cloud sinds de opkomst daarvan een decennium geleden’, zegt Trend Micro-ceo Eva Chen. ‘Heel anders dan veel andere verkopers die nu verschillende cloud-technologieën daarvoor aan elkaar proberen te knopen. Nu steeds meer bedrijven naar de cloud verhuizen, voelen veel van onze klanten alsof ze een wild-west-wereld betreden als het gaat om cloud-implementaties waardoor ze risico lopen. Cloud Conformity begrijpt alles van dergelijke implementaties en risico’s. Hun portfolio is een aanvulling op ons eigen portfolio en biedt klanten direct waarde. Zowel de mensen als de technologie passen prima bij Trend Micro.’ 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-21T16:31:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.