Freshworks haalt 150 miljoen dollar op

De van oorsprong Indiase crm-leverancier Freshworks heeft tijdens zijn achtste investeringsronde 150 miljoen dollar opgehaald. Het kapitaal wordt ingezet voor de wereldwijde uitbreiding en productontwikkeling. Zo is de Customer-for-Life-Cloud aangekondigd, een dataplatform om klantdata samen te brengen.

In de Customer-for-Life-Cloud worden belangrijke klantgegevens binnen de diverse afdelingen, zoals marketing, sales, support en klantsucces, verenigd. Dit geeft medewerkers een 360-graden-overzicht van hun klanten en stelt ze in staat proactief te handelen om zo de klanttevredenheid en levensduurwaarde te verhogen. Bovendien moet het helpen om extra verkoopmogelijkheden te benutten.

De financieringsronde werd geleid door bestaande investeerders Sequoia Capital, CapitalG en Accel. De financiering sluit naar verwachting aan het eind van het jaar.

Freshworks is in oktober 2010 in India opgericht. Het hoofdkantoor, waar ruim tweeduizend medewerkers werken, is gevestigd in het Amerikaanse San Mateo. In Europa heeft het vestigingen Utrecht, Berlijn, Londen en Parijs. Wereldwijd zijn er nog kantoren in India (Chennai, Bengaluru en Hyderabad), Singapore en Australië (Sydney en Melbourne).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-11-15T11:08:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.