NetApp neemt VDI-specialist CloudJumper over

Hybrid cloud-dienstverlener NetApp heeft CloudJumper overgenomen. CloudJumper levert oplossingen rond virtuele desktopinfrastructuur (VDI) en remote desktopservices (RDS). Een overnameprijs wordt niet bekendgemaakt.

Met de software van CloudJumper kunnen bedrijven virtuele desktops installeren in de cloud of on premise. Op die manier kunnen werknemers bijvoorbeeld van op afstand werken, net alsof ze op kantoor zitten.

NetApp is zich de laatste tijd ook voor virtuele desktop services gaan interesseren en daar vormt deze overname dus een goede aanvulling op. Het is de bedoeling om het platform van CloudJumper in de eigen diensten te gaan integreren. VDS van NetApp biedt de klanten van CloudJumper dataopslag met enterprise-class features als hoge prestaties en beschikbaarheid, wereldwijde file cache, back-up, compliance en functies om de bedrijfsvoering van organisaties naar de cloud te helpen.

NetApp VDS is per direct beschikbaar op NetApp Cloud Central en is geïntegreerd met Azure NetApp Files en Cloud Volumes. Verder gaat NetApp investeren in het bestaande kanaalpartnerprogramma van CloudJumper.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-05T09:41:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.