Google Cloud en Splunk in strategisch partnerschap

Cloudeducatie

Google Cloud en dataspecialist Splunk hebben een nieuw strategisch partnerschap aangekondigd. Dat moet organisaties helpen om bruikbare inzichten uit hun data te halen en snelle beslissingen te nemen. Splunk Cloud zal daarbij binnenkort beschikbaar zijn via Google Cloud.

De twee bedrijven zijn van plan om Splunk Cloud strak te integreren in Google Cloud, inclusief native integraties met Google Cloud Security Command Center, Anthos en Stackdriver. Dit moet klanten in staat stellen om kritische gegevens te delen tussen applicaties en inzichten te putten uit datasets uit hun hybride, multi-cloud-omgevingen. Splunk Cloud-klanten kunnen verder gebruikmaken van alle mogelijkheden van Google Cloud, inclusief kunstmatige intelligentie en machine learning, beveiliging, netwerken en gegevensanalyse.

‘We hebben ervoor gekozen om samen te werken met Google Cloud om de technologie, mogelijkheden en vertrouwde infrastructuur te leveren die nodig zijn om bedrijven te helpen alle vormen van data te verbinden’, zegt Splunk-ceo Doug Merritt.

Splunk Cloud op Google Cloud is momenteel in beta voor een selecte groep klanten, een algemene uitrol is voor de nabije toekomst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-07T09:51:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.