Wipro en IBM zetten cloud-samenwerking op

Cloudeducatie

De Indiase it-consultant Wipro kondigt een samenwerking aan met IBM. Daarbij zal Wipro een hybride-cloud-aanbod ontwikkelen om bedrijven te helpen bij het migreren, beheren en transformeren van bedrijfskritische workloads en applicaties.

De ontwikkelingen worden aangestuurd vanuit Wipro IBM Novus Lounge, een gezamenlijk innovatiecentrum in Bengaluru. Wipro zal daarbij gebruikmaken van het IBM Cloud-aanbod en -technologieën om industriële oplossingen te ontwikkelen voor klanten in de bank- en financiële sector, de energie- en nutsbedrijven, de detailhandel, de industrie en de gezondheidszorg. Klanten krijgen daarbij op afstand toegang tot IBM- en Red Hat-oplossingen die gebruikmaken van ai en machine learning en inhaken op nieuwe ontwikkelingen rond iot.

Wipro IBM Novus Lounge brengt ‘de expertise van Wipro in verschillende sectoren samen met de open-sourcetechnologieën van IBM, die zijn ontworpen om veilig en schaalbaar te zijn in de hybride cloud, data en ai, zo klinkt het in een persbericht. Alle toepassingen zullen draaien op Red Hat OpenShift.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-09T11:12:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.