Amcor stapt verder in hybride cloud van Orange

Cloudeducatie

Amcor, een van de grootste producenten van verpakkingsmateriaal ter wereld, heeft zijn bedrijfsapplicaties verder geconsolideerd in een hybride cloud en zijn erp-tools vernieuwd. Daarvoor werd beroep gedaan op huisleverancier Orange Business Services.

Amcor gebruikte eerder al de hybride cloud-oplossing van Orange waarbij zowel de beheerde private cloud-infrastructuur als de publieke clouddiensten werden geconsolideerd. Voor de publieke clouddiensten (die OS- en middleware beheer plus hosting en exploitatie van de it-applicaties omvatten), gebruikt Amcor de Flexible Engine van Orange, gecombineerd met de SAP Hana-cloud-oplossing.

Orange Business Services heeft deze overeenkomst nu verder uitgebreid door Amcor te voorzien van een volledig beheerde end-to-end hybride cloud die het besturingssysteem, de databases, evenals disaster recovery en backup omvat. Bovendien heeft Orange de bestaande datacenteromgeving vernieuwd en enkele van Amcors legacy-erp-workloads geïntegreerd in SAP Hana. 

De volledige hybride cloud is toegevoegd aan het bestaande Orange Busines-vpn-netwerk van Amcor om het groeiende internetverkeer veilig te beheren en de kosten en prestaties te verbeteren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-17T10:33:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.