Destiny pleegt opnieuw Franse overname

vlaggen

De Belgische cloudcommunicatiespeler Destiny blijft de overnames aan mekaar rijgen. Deze keer gaat zijn Franse branchegenoot Alliantel voor de bijl. Deze alternatieve operator werd opgericht in 2009 en hanteert een uitsluitend indirecte marktbenadering via partners.

Naast internetconnectiviteit en mobiele diensten biedt Alliantel unified communications-oplossingen aan zijn vijftig partners en white label-operatoren. Die operatoren kunnen ook managed telecommunicatiediensten afnemen via ondersteuning rond implementatie, verkoopadministratie, facturatie en support. 

Na de eerdere overname van OpenIP eind 2019, verstevigt de Destiny Groep hiermee zijn positie op de Franse markt. Het bedrijf heeft de ambitie een belangrijke lokale aanbieder te worden van cloudcommunicatieoplossingen voor systeemintegratoren en white label-operatoren. OpenIP verwerft als Franse dochteronderneming van de Destiny Groep honderd procent van de aandelen van Alliantel. 

De combinatie OpenIP en Alliantel wil 2021 afsluiten met een gezamenlijke omzet van een slordige 35 miljoen euro. De vijftien medewerkers van Alliantel worden ook geïntegreerd in OpenIP. In Frankrijk telt Destiny nu zowat honderd medewerkers en het zal vanuit de kantoren van OpenIP in Parijs actief zijn. Alliantel-ceo Stéphane Desombre blijft aan boord binnen het Franse team. 

Globaal groeit Destiny uit tot een bedrijf met 375 medewerkers, verspreid over kantoren in België, Nederland en Frankrijk met een vooropgestelde jaaromzet van 120 miljoen euro voor 2021.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-18T09:38:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.