Broadcom zet Symantec en CA in Google Cloud

Broadcom, eigenaar van Symantec en CA (Computer Associates), heeft een strategisch partnership afgesloten met Google Cloud. Broadcom zal daarbij een reeks softwaresuites van Symantec en CA in Google Cloud zetten.

De eerste platformmigraties zijn inmiddels achter de rug. Symantecs Web Security Service (WSS) en Cloud Access Security Broker (CASB) draaien al in Google Cloud, binnenkort volgen andere suites. Broadcom somt verschillende voordelen van die aanpak: betere schaalbaarheid, beter compliancy, minder latency en minder afhankelijkheid van verzadigde publieke internetverbindingen. Ook de ontwikkeling van nieuwe clouddiensten wordt op deze manier gemakkelijker, meent het bedrijf.

Voor Google Cloud is het binnenhalen van Broadcom een mooie overwinning op concurrenten als Azure en Amazon Web Services. Broadcom zal ook gebruik kunnen maken van analytics tools van Google. Broadcom is van plan om, naast beveiligingssoftware, later ook andere programma’s naar Google Cloud over te zetten, waaronder suites voor zakelijk beheer, testing en ontwikkeling.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-15T11:32:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.