Arrow Electronics in zee met Scaleway

Technologiedistributeur Arrow heeft een pan-Europese overeenkomst getekend met Scaleway, een multi-clouddienstverlener voor startups en ontwikkelaars. De publieke-cloud-oplossingen van Scaleway zullen beschikbaar zijn via ArrowSphere, het cloudbeheerplatform van Arrow.

Scaleway maakt het mogelijk om vanuit een enkele instantie infrastructuur in de openbare cloud te creëren, te implementeren en te schalen. Het biedt toegang tot meer dan veertig clouddiensten om klanten meer flexibiliteit te bieden. Hierdoor kunnen ze de meest geschikte Europese regio's kunnen kiezen om cloudbronnen in te zetten via de gebruikersinterface en API van Scaleway.  

‘De toevoeging van Scaleway aan ArrowSphere maakt het voor channelpartners gemakkelijk om toegang te krijgen tot ons ecosysteem van cloud-oplossingen’, zegt Yann Lechelle, ceo van Scaleway. ‘De samenwerking zal een essentieel onderdeel zijn van onze groeistrategie, en de marketingondersteuning van Arrow maakt het ook gemakkelijk om ons per land op de juiste doelen te richten, waardoor onze markt in Europa groeit.’

ArrowSphere zelf helpt channelpartners bij het beheren, onderscheiden en schalen van hun cloudactiviteiten. De marktplaats omvat alle toonaangevende hyperscale-aanbieders, evenals openbare en private iaas-, paas-, saas- en cloudsoftware-aanbiedingen. Het platform biedt end-to-end-cloud-levenscyclusbeheer met functies zoals geautomatiseerde levering, uitgebreide factureringsintegratie, rapportage en voorspellende analyses. ArrowSphere biedt ook geïntegreerde devops en aanpasbare storefronts waarmee eindklanten hun eigen transacties kunnen beheren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-25T10:52:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.