M&I/Partners licht it-projecten Navo door

De Navo heeft M&I/Partners wederom in de arm genomen voor het beoordelen van de it-projecten. Het nieuwe contract heeft een looptijd van drie jaar met een optie tot verlenging met nog eens drie jaar. De waarde bedraagt pakweg 1,7 miljoen euro. Het adviesbureau uit Zeist werkt sinds 2002 voor de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie.

M&I is aangetrokken in het kader van het zogeheten Independent Performance Evaluation en Assessment Capability (Ipeac)-project. Het adviesbureau heeft als taak de status van de ontwikkeling en implementatie van tien technische projecten voor de vernieuwing van de it-infrastructuur en de overgang naar een cloud-omgeving te monitoren. Het tiental heeft een totale waarde van ruim een half miljard euro.

Het betreft het wikken en wegen van de risico's, de scope, kosten en planning van de tien individuele projecten en het rapporteren over de huidige status in vergelijking met de planning. Ook monitort M&I het gebruik en de kosten van de on premises infrastructuur gedurende het cloudmigratietraject.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-14T12:02:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.