Twee Belgen zijn Google Partner of the Year

Wie zijn de belangrijkste partners van Google? Op de zopas bekend gemaakte wereldwijde lijst van Google Cloud Partner of the Year Awards voor 2021 vinden we alvast ook twee Belgische namen terug: Collibra en Devoteam.

Als het gaat om de (publieke) cloud staat Google met zijn Google Cloud Platform op nummer drie. Maar het is wel de snelst groeiende. Ook in die zin is de lijst van de belangrijkste Google Cloud Partners dus van tel. ‘Nu cloud computing en opkomende technologieën de manier waarop we met elkaar in contact staan, informatie delen en zakendoen verbeteren, hebben deze partners klanten geholpen uitdagingen om te zetten in kansen’, aldus Kevin Ichhpurani, corporate vice president, global ecosystem & channels bij Google Cloud.

In de lijst van wereldwijde winnaars vinden we onder meer Accenture (voor services), Deloitte (voor industry solutions), HCL (breakthrough partner), TCS (voor diversiteit en inclusie) en Wix (voor expansie).

Belgisch

Opvallend zijn de twee Belgische bedrijven op de Google Cloud Partner of the Year Awards-lijst: Collibra als winnaar als Technology Partner of the Year voor smart analytics. Het eveneens Belgische Devoteam is Sales Partner of the Year voor de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika).

Andere bekend namen van winnaars zijn onder meer Capgemini (services in EMEA) en bij de Technology Partners duiken onder meer Gitlab (application development), MongoDB (data management), VMware (infrastructure modernization), Palo Alto (security), SAP (industry solution manufacturing) en Nokia (telecom) op.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-16T10:51:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.