Insight neemt Hanu Software Solutions over

Deal handen schudden overname

De Amerikaanse wederverkoper Insight Enterprises heeft de overname afgerond van Hanu Software Solutions (Hanu). Dit van oorsprong Indiase bedrijf is gespecialiseerd in Microsoft Azure-cloud-opossingen.

Hanu Software Solutions is een zogeheten Microsoft Azure Expert Managed Services Provider. Het bedrijf implementeert en beheert cloudoplossingen en versterkt het cloudaanbod van Insight wereldwijd, inclusief Europa. Volgens beide bedrijven blijft de vraag naar cloudoplossingen toenemen, in het bijzonder naar die van Microsoft.  

Hoewel het hoofdkantoor tegenwoordig in de Verenigde Staten (Princeton) staat, beschikt het twintig jaar oude Hanu in India over diverse vestigingen, veelal technologie- en servicecentra.   

Bij het ruim dertig jaar oude Insight werken circa 11.500 mensen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-27T11:51:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.