Dit zijn dé Google Cloud-partners in ons land

In vergelijking met AWS of Azure lijkt het Google Cloud Platform nog een weg te moeten afleggen. Maar samenwerkingsverbanden met gedreven partners kunnen al veel helpen. Een aantal daarvan werden in de bloemetjes gezet tijdens de Belux Google Cloud Partner Awards.

De prijzen werden uitgereikt op het Google Next Benelux Event in Antwerpen. Met deze awards geeft Google erkenning aan de Google Cloud Partner die het voorbije jaar het sterkst gegroeid is in het partnership en daarbij innovatieve projecten heeft gerealiseerd bij klanten.

Dit zijn de winnaars:
Most Transformative Partner : GC innovate - The Cronos Group
Most Social Impact Partner : ML6
Open Infrastructure Cloud Partner : Devoteam G Cloud Benelux
Collaboration Cloud Partner : Devoteam G Cloud Benelux
Data Cloud Partner : Cognizant

Devoteam valt dus twee keer in de prijzen. Deze partner was in de zomer van dit jaar ook al een van de twee Belgische winnaars, naast Collibra toen, op de wereldwijde Google Cloud Partner of the Year Awards.

In die lijst van Belgische winnaars lijkt de aanwezigheid van Cronos op het eerste zicht opvallend, al gaat het hier ook om een andere naam. Om in te spelen op het momentum van Google Cloud, investeerde De Cronos Groep vorig jaar namelijk in een nieuw initiatief en onderneming: GC innovate. Zij zijn het centraal aanspreekpunt voor alle Google-expertise binnen de groep. Ondertussen groeit het Google-ecosysteem ook binnen De Cronos Groep gestaag en hebben ze de ambitie om op korte termijn over meer dan honderd Google Certified Professionals te kunnen beschikken.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-30T10:22:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.