OBS levert Jacobs Douwe Egberts flexible sd-wan

Fabriek van Jacobs Douwe Egberts in Utrecht.

Orange Business Services heeft een veilige end-to-end connectiviteitsoplossing geleverd aan zo'n 120 vestigingen van koffieconcern Jacobs Douwe Egberts (JDE). De oplossing werkt op basis van flexible sd-wan.

JDE zocht naar een schaalbare infrastructuur die eenvoudig nieuwe digitale toepassingen kan ondersteunen en uitbreidingen kan opvangen. Hiertoe heeft Orange Business Services in veertig landen in Europa, Afrika, Azië-Pacific en Latijns-Amerika een wereldwijde connectiviteitsoplossing geïmplementeerd op basis van flexible sd-wan. Daarbij is tevens de gebruikerservaring verbeterd, met name op afgelegen locaties. Verder levert Orange een managed cloudgebaseerde beveiliging voor de infrastructuur van JDE’s datacenters in Amsterdam, Sao Paulo en Singapore.

Volgens de Franse telecom- en netwerkdienstverlener bewees de sd-wan zijn waarde nadat JDE in 2017 Super Group uit Singapore overnam en OBS de kans kreeg om een netwerkintegratie tot stand te brengen. Daardoor kregen de nieuwe teams en vestigingen snel toegang tot de bedrijfsapplicaties en het netwerk. Dit succes leidde er toe dat het bedrijf nu met JDE werkt voor al zijn netwerkdiensten. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-18T12:34:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.