Computable opent café tijdens Infosecurity.be

Interactieve discussies in Computable Café

Computable Café

Ict-vaktitel Computable organiseert tijdens de combineerde ict-vakbeurzen Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event op 22 en 23 maart in Brussels Expo het Computable Café. In dit café worden debatten, discussies en pub quizzen georganiseerd. Daarnaast kunt u andere beursbezoekers en de Computable-redactie ontmoeten.

Een vakbeurs is hét moment om andere professionals en de redactie van Computable te ontmoeten en spreken. Dit jaar maken wij het u gemakkelijk: u ontmoet hen allemaal in het Computable Café. Zo is de redactie aanwezig in de Computable Café voor een Meet the Press. Registratie voor de beurs is gratis.

Naast deze ontmoetingsplek, zijn er diverse (kennis)sessies ingepland. Woon bijvoorbeeld discussies en debatten bij over onderwerpen als cybersecurity in de publieke sector, de war on (it-)talent en de borging en bewaking van privacy.

Bovendien wordt dit jaar voor de tweede keer de Computable Award voor IT person of the Year uitgereikt. Benieuwd wie Proximus-ceo Dominique Leroy opvolgt? Breng dan op woensdag 22 maart om 14 uur een bezoekje aan ons café. Aansluitend vindt namelijk een interactieve pub quiz plaats. 

Bezoek de beurs

Het thema van de ict-vakbeurzen Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event is Data Centric World. Bezoekers krijgen inzicht in de ontwikkelingen in dataopslag, databeveiliging en servicemanagement. De vakbeurzen vinden plaats op 22 en 23 maart in Brussels Expo. Bezoek nu de website voor meer informatie over het thema, het programma en registratie voor gratis toegang.

Nextel

Het Computable Café wordt mede mogelijk gemaakt door Nextel. Kijk voor meer informatie op http://www.nextel.be.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-07T10:11:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.