Computable brengt cloud ‘Champions League’ samen

Trends en pitches: AWS, Google, Microsoft en Combell in Computable Café

cloud computing

Een exclusief trendonderzoek én korte presentaties van de belangrijkste cloudleveranciers in ons land. Dat staat op het programma op woensdag 20 maart om 14.30 uur in het Computable Café op de tijdens de ict-vakbeurzen Infosecurity.be en Data & Cloud Expo. Iedereen is welkom.

Enerzijds zijn er de trends. Zijn Microsoft en AWS nog steeds de populairste cloudleveranciers? Wat is de reden om een multi-cloud te kiezen? En hoe lossen organisaties het tekort aan cloud engineers op?

Dat zijn enkele vragen waar Computable in zijn Computable Café tijdens de gecombineerde ict-vakbeurzen Infosecurity.be en Data & Cloud Expo in Brussels Expo antwoord op geeft. Dat doet het op basis van onderzoek dat het in samenwerking met Binx.io uitvoert, en waar u nog tot 10 maart aan kan deelnemen en (zie onder) prijzen mee kan winnen.

Cloud pitches

En dan zijn er nog de cloudspelers zelf. Computable contacteerde ze en kreeg bevestiging. Want naast de belangrijkste resultaten van het onderzoek, zijn ook de belangrijkste cloudleveranciers uitgenodigd in het Computable Café, dat plaatsvindt tijdens de gecombineerde ict-vakbeurzen Infosecurity.be en Data & Cloud Expo (te Brussels Expo).

AWS, Google, Microsoft en Combell geven hier ieder op woensdag 20 maart om half 3 een pitch over hun aanpak in België. Noem het gerust de Champions League, maar dan in de cloud. Het is uitzonderlijk dat dergelijke selecte club van vooraanstaande cloudleveranciers zich op korte tijd presenteert. Elke leverancier krijgt - in functie van hun aanbod op de Belgische markt - welgeteld tien minuten om zich voor te stellen: lekker efficiënt. Net zoals de cloud zelf dus. Iedereen is welkom.

The Cloud Survey 2019

Doe nu mee aan The Cloud Survey 2019! Hiermee maakt u kans op een parachutesprong of een Star Wars BB-8 droid. Daarnaast kunnen deelnemers het volledige rapport gratis ontvangen. Het onderzoek is Engelstalig.

Infosecurity.be, Data & Cloud Expo

Infosecurity.be is in combinatie met Data & Cloud Expo dé Belgische vakbeurs op het gebied van ict-security, datamanagement en cloud computing voor ict-managers en ict-professionals. Met ruim 130 exposanten en meer dan honderd vakinhoudelijke seminaries richt het evenement zich op ontwikkelingen binnen cyber security, cloud computing, datacenter & infrastructure optimisation, data science & management, digital transformation, it service management & control, privacy, governance & risk management, artificial intelligence, blockchain en internet of things. Registreer nu voor een gratis ticket. We verwelkomen u graag op 20 & 21 maart in Brussels expo!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-22T09:02:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.