Marleen Vandervelden verruilt Adobe voor Dynatrace

Dit artikel delen:

Marleen Vandervelden wordt account executive bij Dynatrace, de specialist in application performancemManagement. Zij heeft ruim een kwarteeuw ervaring in it.

Vandervelden, tot voor kort partner manager Belux bij Adobe, trekt naar Dynatrace. Zij was bijna acht jaar aan de slag bij Adobe. Vandervelden begon haar loopbaan bij Platinum maar stapte na een jaar over naar PSInet als accountmanager. Net voor de eeuwwisseling koos ze voor Pervasive Software als accountmanager oem verantwoordelijk voor Noord-Europa. Siebel wierf haar aan in de zomer van 2000, maar al snel trok SAP aan haar mouw om business objects aan de man te brengen.

Na een korte periode bij Thinking Solutions werd ze sales manager Benelux bij InterSystems waar ze een decennium bleef. In de lente van 2013 werd ze account director bij Terradata om dan wat later bij Adobe in te trekken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-13T09:59:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.