Acht bedrijven tonen it-toekomst in Future Lab

Ervaar tech tijdens Infosecurity.be en Data & Cloud Expo

Dit artikel delen:

Computable organiseert dit jaar voor het eerst een Future Lab. In die innovatiezone tonen acht innovatieve bedrijven de nieuwste technologieën op het gebied van cybersecurity, data-analyses, kunstmatige intelligentie en datacenters. Beursbezoekers kunnen dit zien, voelen, beleven en ervaren. Het Computable Future Lab vindt plaats tijdens de it-vakbeurzen Infosecurity.be en Data & Cloud Expo op 14 en 15 maart te Brussels Expo.

Computable debuteert dit jaar in België met het Future Lab tijdens Infosecurity.be en Data & Cloud Expo. Eerder zochten we innovatieve bedrijven die in deze innovatiezone op de beurs een gebruikerservaring bieden om it-professionals te inspireren en enthousiasmeren om met de nieuwste technologische trends aan de slag te gaan.

Inmiddels zijn er acht deelnemers voor het Computable Future Lab geselecteerd. Zij zijn gespecialiseerd in cybersecurity, ethisch hacken, telecom, data-analyses op basis van kunst matige intelligentie en datacenters. Dit zijn de acht deelnemers aan het Computable Future Lab 2018:

BitSensor identificeert cyberbedreigingen binnen 50 milliseconde en treedt direct op. Op het Computable Future Lab laat BitSensor zien hoe zij dit doen en wat zij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Canovate levert producten en diensten voor datacenters, zoals de infrastructuur, racks en kabels. Daarnaast levert het zogenaamde ‘fiber optic’ (FTTX)-oplossingen. Tijdens de ict-vakbeurzen tonen zij hoe hun oplossingen het energieverbruik tot 80 procent kunnen verlagen.

Cybersprint vertelt u tijdens het Computable Future Lab meer over de risico’s van uw online footprint? De Demo & Quickscan geeft inzicht in huidige cyberrisico's van uw organisatie op online kanalen zoals web, mobiele apps en de dark web.

Ockel Computers levert een volwaardige Windows 10 computer op zakformaat. Deze beschikt over een geïntegreerd beeldscherm, alle connectiviteiten en usb- en hdmi-poorten. De startup laat in onze innovatiezone zien hoe u met deze computer kunt werken, gamen, streamen en surfen.

Reqon Security specialiseert zich in ethisch hacken. Ze voeren maatwerk penetratietesten uit rond de it-beveiliging van beursgenoteerde bedrijven, overheidsinstanties en de grotere kmo-bedrijven. Daarnaast doet de startup digitaal forensisch onderzoek van cyberincidenten, om zo inzicht te krijgen in de oorsprong van een cybercrime incident en helpt deze in de toekomst te voorkomen. In het Computable Future Lab laten de co-founders van Reqon Security u graag kennis maken met de mindset van een hacker door middel van een hack challenge.

Textgain analyseert teksten in vijftien verschillende talen met behulp van kunstmatige intelligentie, trefwoordherkenning en sentimentanalyse. In ons Future Lab toont Textgain hoe hun profileertechnieken leeftijd, geslacht, opleidingsniveau en persoonlijkheid van de schrijver herkend op basis van de schrijfstijl.

Venn Telecom biedt een oplossing waarbij vier 4G-verbinding van Proximus, Orange en Base gebundeld worden tot één signaal. Tijdens Infosecurity.be en Data & Cloud Expo tonen ze hun managed portal waarin verschillende connectiviteitsopties (+ DSL, fiber, kabel) worden weergegeven en waarmee u uw netwerken van diverse locaties kunt beheren.

Zionsecurity ontzorgt op security gebied, van het opstellen van een securitystrategie, tot de implementatie van de security-oplossingen op basis van kunstmatige intelligentie. Hoe zij dit doen, vertellen ze u graag op het Computable Future Lab.

Infosecurity.be

Infosecurity.be en Data & Cloud Expo is een tweedaagse gecombineerde vakbeurs en conferentie op 14 en 15 maart te Brussels Expo. Naast ruim 130 exposanten vindt u op de beursvloer ook theaters waar zowel onafhankelijke als commerciële presentaties worden gegeven door it-experts. Toegang tot de beurzen is gratis. Wel is registratie noodzakelijk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-07T09:00:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.