Customer Contact Forum uit de startblokken

Dit artikel delen:
Klantenservice

Customer Contact Forum, een nieuwe organisatie die vandaag uit de startblokken schiet wil een plek bieden waar mensen uit de contactcenter & klantendienst sector mekaar laagdrempelig online kunnen treffen en ervaringen uitwisselen.

Iedereen die professioneel binnen de sector actief is en met klanten in contact komt kan lid worden. Het gaat op het forum om gedachten uitwisselen, bijleren van mekaar en samen sterker worden. De oprichters zijn stuk voor stuk ervaren rotten in het vak en voelden dat de nood aan een platform er was. 

Medeoprichter Jan Vidts (Voxtron) vertelt dat dat er diverse plekken zijn om vakkennis bij te leren, waaronder seminars en keynote-sprekers. 'Maar zijn het niet de tips die je ’s avonds van een collega op café hoort, waarmee je de volgende dag ook werkelijk beter en sneller werkt? Vanuit die ondervinding hebben we Customer Contact Forum opgestart.' De oprichters hebben het forum vanuit een begeleidende rol opgezet. 'Het is aan onze leden om dit forum in te vullen en te laten leven.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-29T09:20:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.