Ahold Delhaize, Bleckmann en UCB winnen SAP-prijs

Dit artikel delen:
Winnaar

SAP Belux maakt de winnaars van zijn Quality Awards bekend. Tijdens de prijsuitreiking in Groot-Bijgaarden kwamen Ahold Delhaize, Bleckmann en UCB in hun categorie als winnaar uit de bus. In totaal wonnen negen bedrijven een prijs.

SAP reikte prijzen uit in drie categorieën: ‘Fast Delivery’ voor kleine projecten, ‘Business Transformation’ voor grotere projecten en ‘Innovation’ voor projecten waarbij innovatieve SAP-oplossingen worden gebruikt.

In de categorie ‘Fast Delivery’ wint Bleckmann/SOA people het goud met de implementatie van een S/4 Hana-platform. Zilver gaat naar Bekaert/Tata Consulting Services en brons naar Agfa-Gevaert/Cubis.

Goud in de categorie ‘Business Transformation’ is voor Ahold Delhaize/Atos. Dit voor het uitrollen van een erp-systeem in vier productie units in Servië. De UZ Gent/Delaware Consulting wint zilver en Ores/NRB-Trasys ontvangt brons. 

Als laatste is UCB/Aptys Consulting + Mapping met goud bekroond in de categorie ‘Innovation’. Dit voor het automatiseren van een procure-to-pay proces met SAP Ariba. De top drie werd afgesloten door Terumo Europe/Flexso (zilver) en Hubo België/Elision (brons).

De jury baseerde zich bij de beoordeling op de tien SAP-kwaliteitsprincipes voor it-projecten tijdens de voorbereiding, planning en implementatie van het project en de behaalde voordelen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-31T09:25:00.000Z Kevin Stickens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.