Managed hosting door True

Efficy lijft Franse Vente Partner in

 

Samengaan

De Belgische CRM-specialist Efficy neemt haar Franse sectorgenoot Vente Partner over. De fusie moet Efficy toelaten om de groei op de Franse markt te versnellen.

Met de overname haalt Efficy de kennis van Vente Partner, dat al sinds 1989 actief is, in huis. Vente Partner van haar kant blijft actief in Frankrijk en krijgt toegang tot de cloudoplossingen van Efficy. Dankzij de fusie behoort Efficy nu tot de grootste crm-leveranciers in Frankrijk. Op termijn wil Efficy zelfs de grootste onafhankelijke crm-leverancier worden bij onze zuiderburen.

‘Een betere partner kunnen we ons niet wensen’, reageert Efficy-ceo Cédric Pierrard. ‘We staan dicht bij elkaar als het gaat om cultuur en visie, maar ook wat betreft technische compatibiliteit. Vente Partner is een belangrijke speler op de crm-markt in Frankrijk met een goed klantenbestand. Het gaat ten slotte om een pionier met meer dan twintig jaar opgebouwde ervaring.’

Na de overname willen beide bedrijven zich volledig toeleggen op het ontwikkelen van een cloudversie voor de crm-oplossing van Vente Partner. Die zal gebaseerd worden op de al bestaande architectuur van Efficy. Dat project moet voor de herfst rond zijn.

De portfolio van Vente Partner in Frankrijk blijft verder behouden en zal in de toekomst samen worden aangeboden met de crm-tools van Efficy. De huidige eigenaars van Vente Partner blijven ook na de overname actief in het bedrijf. De tien personeelsleden zullen nog tot eind 2017 onafhankelijk werken. Daarna worden beide bedrijven geïntegreerd. Efficy Frankrijk zal dan 22 medewerkers in dienst hebben.

Voor 2017 hoopt Efficy een geconsolideerde omzet van dertien miljoen euro te behalen. Het bedrijf heeft nu een honderdtal werknemers in de Benelux, Frankrijk, Zwitserland en Turkije. Tot de klanten behoren Kinepolis, Ingenico Group en Bozar. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6035508). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.