Managed hosting door True

Teamleader lanceert Marketplace in Nederland

 

De Gentse startup Teamleader, gespecialiseerd in crm-toepassingen, lanceert, na België, haar app-store nu ook in Nederland. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt op het Work Smarter-event in Amsterdam.

Teamleader breidt de eigen app-store Marketplace uit naar Nederland. Op het platform staan apps van derden die inhaken op de Teamleader-software. Het gaat onder meer over boekhoudapplicaties, betaalapps en chatprogramma’s.

Er bestonden vroeger al verschillende apps voor Teamleader, maar het bedrijf brengt die sinds kort allemaal samen. Het aanbod tikt ondertussen op zo’n honderd programmaatjes af. Gebruikers kunnen gemakkelijk alle integraties doorzoeken. Na het vinden van de gewenst tool, is deze in een aantal klikken te verbinden met het eigen account en is de tool klaar voor gebruik.

‘Met het platform zetten we een belangrijke stap naar een community van Europese mkb'ers die elkaar helpen en steunen in hun zoektocht naar meer productiviteit en competitiviteit’, aldus Rob Klijsen, country manager bij Teamleader Nederland. ‘Vergelijkbare platformen bestaan al langer, maar die zijn voornamelijk geschikt voor de grootzakelijke markt. Dit is een cruciale stap in onze missie om mkb’ers de juiste tools te kunnen bieden voor hun bedrijfsvoering. Zo verbetert hun concurrentiepositie en hun innoverend vermogen.’

De app-store is, naast Nederland en België, ook al in Frankrijk, Duitsland, Italië, Portugal en Spanje in de lucht. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6037430). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×