Webhelp breidt uit met overname Sellbytel

Dit artikel delen:
Contract ondertekenen

De Webhelp Group, gespecialiseerd in business process outsourcing (bpo), neemt het van oorsprong Duitse Sellbytel over, expert op het gebied van sales, service en support. Sellbytel is een dochter van de Omnicom-groep.

Door Sellbytel bij de groep te voegen breidt Webhelp haar geografische aanwezigheid in Europa uit en voegt het een lange lijst internationale merken en diensten toe aan haar portfolio. Na deze overname verwacht Webhelp eind dit jaar een omzet van 1,3 miljard euro te realiseren. Het gezamenlijke bedrijf heeft dan 50.000 mensen in dienst in 35 landen.  

Sellbytel is in 1988 opgericht door Michael Raum, voorzitter en CEO, en maakt sinds 1994 deel uit van de Omnicom Group.  Webhelp is sinds begin 2016 eigendom van het managment en het investeringsfonds KKR. Naast de complementaire geografische aanwezigheid en meertalige expertise, verbetert Sellbytel Webhelp's serviceportfolio bij end-to-end oplossingen in B2B Sales en support-activiteiten.

Het management van Sellbytel blijft betrokken bij de onderneming en zorgt voor continuïteit voor de klanten. De transactie zal naar verwachting worden afgerond in het derde kwartaal van 2018, na goedkeuring door de autoriteiten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-20T09:45:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.