Salesforce-experts Gen-C en 7dots fuseren tot Brightfox

Dit artikel delen:
Puzzel

De in SalesForce gespecialiseerde it-bedrijven Gen-C en 7dots fuseren. Ze gaan verder onder de naam Brightfox. Met ruim honderd specialisten wordt dit een van de grootste Salesforce-partners in de Benelux.

Gen-C werd opgericht in 2009, Saskia Blommaers richtte 7dots op in 2015. De fusiebedrijven werken onder meer voor VDAB, Besix, ERA België, Abena, James Hardie, Lampenlicht.nl en Abena. Naast zijn hoofdkantoor in Kontich en bijkantoor in Herentals heeft Brightfox ook vestigingen in Amsterdam en Breda. Het maakt deel uit van de Cronos-groep.

Beide bedrijven ontwikkelden zich al in elkaars richting, waarbij Gen-C voornamelijk consultancydiensten levert, terwijl 7dots zowel technische als consultancyprojecten voor zijn rekening neemt. Als Brightfox voeren beide ondernemingen voor ruim honderd Europese klanten Salesforce-toepassingen in op het gebied van sales support, field service, communities en marketing. Om de groeiambities kracht bij te zetten, wil Brightfox ook het aantal certificeringen in nieuwe kennisgebieden van Salesforce verder vergroten, zoals business intelligence, e-commerce en integratie.

De schaalvergroting moet Brightfox helpen om nog grotere projecten binnen te halen, met name in het enterprise-marktsegment van Salesforce. ‘Daartoe hebben we als Salesforce Platinum Consulting Partner al alle vereiste certificaties. Door onze schaalgrootte op te trekken, willen we onze groei aanhouden. Het is onze ambitie om een toonaangevende Salesforce Competence Center in de Benelux te worden’, zegt Tommy de Haan, die verantwoordelijk is voor het operationele beheer bij Brightfox.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-17T15:24:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.