Elixir Solutions lanceert eerst HubSpot User Group

Dit artikel delen:
vergadering

Het Belgische it-dienstenbedrijf Elixir Solutions lanceert de eerste Brusselse HUG (HubSpot User Group). De HUG is een bijeenkomst voor marketeers en verkopers die de crm-software van HubSpot gebruiken en op een informele manier kennis en ervaringen willen delen aan de hand van presentaties en use cases.

Het Amerikaanse Hubspot heeft bijna 60.000 klanten in meer dan honderd landen. Met de organisatie van HUG’s willen ze meer betrokkenheid bij klanten en prospecten creëren. Voor de eerste Brusselse editie kiest HubSpot voor Elixir Solutions als host, dat deel uitmaakt van Start it @KBC, de grootste accelerator voor startups in België.

Elixir biedt oplossingen rond klantenbeheer, inbound marketing, websiteontwikkeling en e-commerce. Ze automatiseren sales- en marketingprocessen en integreren ze met de operationele backoffice. Zo kunnen marketingmedewerkers sterker met het salesteam samenwerken.

HUG’s zijn gratis driemaandelijkse bijeenkomsten voor alle HubSpot-gebruikers. Ze worden gehost door een lokale HubSpot-partner die de markt door en door kent. Elke bijeenkomst behandelt een marketing-, verkoop- of service-gerelateerd thema. Bijvoorbeeld hoe je meer leads kan halen uit je blogs en e-books.

Carl Bouckaert, oprichter en ceo van Elixir Solutions: ‘Voor ons biedt deze gebruikersgroep een unieke kans om ons te positioneren als marktleider voor het leveren van HubSpot-diensten in België. Het partnerschap met HubSpot is een win-win: zo krijgt Elixir Solutions een betere toegang tot het HubSpot-netwerk en slaagt HubSpot erin de Belgische markt verder te veroveren.’

De eerste HUG is voorzien op 19 september in de Brusselse kantoren van Elixir.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-12T10:04:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.