Anywhere365 lijft PeterConnects in

Overname mogelijk gemaakt door investering Bregal Milestone

Dit artikel delen:

De Rotterdamse leverancier van zakelijke communicatiesoftware Anywhere365 koopt PeterConnects uit Maassluis. Dat bedrijf levert unified collaboration software, zoals Microsoft Teams, Cisco Webex Calling en Broadworks. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Het bedrijf betaalt de overname uit de ruim 60 miljoen euro die het eerder ontving van investeerder Bregal Milestone. Het is de derde overname in korte tijd. Eerder nam Anywhere365 QMessenger uit Dordrecht en het Haagse Interchange over.

De huidige ceo van PeterConnects, Lucas de Clercq, wordt product-directeur en gaat direct rapporteren aan Gijs Geurts, oprichter en ceo van Anywhere365. Met de aankoop van PeterConnect wil Anywhere365 volgens De Clercq zijn positie binnen de markt voor omnichannel communicatiesoftware versterken. Ook wil het bedrijf zijn klanten beter kunnen bedienen en ziet het voordelen voor zijn partners nu ze onderdeel zijn van het Anywhere365-platform. Het personeel van PeterConnects gaat over naar Anywhere365.

Geurts roemt de groei van PeterConnects, de kwaliteit van de producten en de focus op klantenservice. Met de aankoop wil hij werken aan het doel van Anywhere365 om bedrijven over te zetten van legacy on-premises systemen naar cloud contact centers. Buiten Nederland staan er, dankzij de overname van PeterConnects, naast kantoren in België (Diegem), Groot-Brittannië, Duitsland, de VS en Canada, nu ook kantoren in Frankrijk en Singapore.

Anywhere365

Anywhere365 is een in Microsoft Skype en Teams gespecialiseerde softwareleverancier. Met zijn Dialogue Cloud Platform kunnen callcentermedewerkers klanten ondersteunen via meerdere communicatiekanalen (omnichannel). Het platform gebruikt kunstmatige intelligentie, machine learning en Microsoft Azure om binnenkomende vragen en verzoeken te classificeren, vertalen en door te sturen naar de juiste teams binnen de organisatie. Integratie met klantrelatiebeheer- en servicemanagementomgevingen als Dynamics CRM, Salesforce, SAP C4C en Servicenow is inbegrepen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-14T09:21:00.000Z Christel Dieleman