Belgische Efficy neemt Nederlandse PerfectView over

Dit artikel delen:
Perfectview Wilfred Jacobs

Cédric Pierrard (rechts) en Wilfred Jacobs.

De Belgische crm-specialist Efficy heeft zijn Nederlandse sectorgenoot overgenomen. Met de acquisitie wil PerfectView vaart zetten achter zijn ambitie om de Europese marktleider te worden in crm-oplossingen.

PerfectView houdt zich sinds 1984 bezig met de ontwikkeling van crm-software en heeft meer dan vijfduizend klanten in negentien landen. De omzet schommelt rond de vijf miljoen euro. Efficy van zijn kant lever al meer dan vijftien jaar een breed pakket aan crm-oplossingen en -diensten in verschillende Europese landen. Het personeelsbestand beslaat nu 330 mensen, verspreid over zestien kantoren in Europa. De gecumuleerde jaaromzet tikt af op veertig miljoen euro.

‘Onze ervaring en positie op de Nederlandse crm-markt zal een aanvulling zijn voor Efficy’, zegt Wilfred Jacobs, ceo van PerfectView. ‘Ik ben ervan overtuigd dat we samen kunnen groeien op het gebied van crm-oplossingen en -diensten. Het merk PerfectView zal blijven bestaan.’

Voorlopig blijven beide bedrijven dus vanuit de eigen vestigingen werken onder hun eigen naam. ‘We zijn ons bewust van de expertise en ervaring die PerfectView verworven heeft op Nederlandse bodem’, zegt Cédric Pierrard, ceo van Efficy. ‘Niet alleen zijn de producten van PerfectView perfect complementair met de diensten van Efficy, een gedeelde bedrijfscultuur en toekomstvisie maakten de match tussen onze beide bedrijven compleet.’

In februari van dit jaar zette Efficy zijn eerste stappen op de Scandinavische markt, met de overname van het Deense WebCRM. Vorig jaar werd het Franse Ines CRM ingelijfd. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-05-19T11:01:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.