Interxion breidt uit met Brussels datacenter

Datacenter

In het eerste kwartaal van volgend jaar neemt Interxion een nieuw datacenter in Brussel in gebruik. De vestiging, BRU2 gedoopt, biedt de klanten een bijkomende duizend vierkante meter uitgeruste ruimte en een megawatt stroom.

De nieuwe vestiging wordt via een glasvezelverbinding rechtstreeks verbonden met het bestaande datacenter BRU1, zodat de klanten van Interxion de bestaande communities of interest kunnen bereiken, waaronder honderd carriers en connectiviteitsproviders.

‘Naast een groter capaciteitsaanbod om aan de vereisten van onze nieuwe en bestaande klanten te voldoen, biedt BRU2 ook een tweede locatie voor bepaalde klanten die behoefte hebben aan geografische diversificatie van hun kritische applicaties’, zegt Frederik Dewulf, managing director bij Interxion Belgium.

Omdat België centraal gelegen is binnen Europa zijn de datacenters van Interxion belangrijke interconnectiehubs voor organisaties die lokale, regionale en internationale bedrijven willen bereiken. Interxion Belgium biedt via Interxion Cloud Connect ook private toegang tot alle belangrijke cloudproviders die in Europa actief zijn.

Interxion is aanwezig in elf landen met vijfenveertig datacenters. Meer dan zeshonderd connectiviteitsproviders, eenentwintig Europese internet exchanges en verschillende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de datacenters van Interxion.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-14T09:40:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.