Nlyte gaat samenwerking aan met Simac

Het Amerikaanse Nlyte Software, gespecialiseerd in het beheer en optimalisatie van de datacenterinfrastructuur en colocatieruimtes, gaat samenwerken met Simac ICT België, dat zich toelegt op het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Simac biedt oplossingen voor het beheren en meten van prestaties van netwerken en toepassingen, het traceren en onderzoeken van netwerken en servers, integratiediensten, hybride ict-oplossingen en professional services. Zijn cabling & infrastucture-afdelinggaatl samen met Nlyte datacenter infrastructuur management (dcim)-oplossingen leveren, waaronder Nlyte 9.0 en Nlyte Discovery. Deze tools moeten de efficiëntie verbeteren en sneller en accurater inzicht geven in informatie. Europa is een van de snelst groeiende markten voor datacenters ter wereld.

‘Nlyte Software geniet als softwareleverancier een goede reputatie’, zegt Andy Vanbrabant van Simac. ‘We hoefden geen twee keer na te denken over een samenwerking met Nlyte. Het gamma aan hoogstaande producten van Nlyte wordt alleen overtroffen door zijn talrijke onderscheidingen. In combinatie met onze expertise en ons netwerk in Europa, vormen we een fantastisch team.’

Simac ICT België maakt deel uit van Simac Techniek, een strategische ict-integrator die in de hele Benelux actief is. Het biedt diensten rond cabling & infrastructure, business management solutions, integratie en professional services. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-07T11:31:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.