HPE, ABB en Rittal komen met edge-datacenter

Secure Edge Data Center ook gericht op telecommunicatieomgevingen

Hewlett Packard Enterprise (HPE), ABB en Rittal hebben het Secure Edge Data Center (SEDC) tijdens de Hannover Messe aangekondigd. Dit datacenter is specifiek gebouwd voor industriële en telecommunicatieomgevingen, focust op de zogenaamde ‘industrial edge’ en is vanaf september 2018 beschikbaar in Europa.

Het datacenter zorgt er volgens de drie partijen voor dat klanten it dichtbij hun operationele technologie (ot), machines en apparaten kunnen draaien ten behoeve van low-latency en veilige en betrouwbare digitale processen. SEDC wordt geleverd als een fabrieksgeïntegreerde en geteste oplossing met een voorgeconfigureerde HPE software-defined infrastructuur. Daardoor is het systeem volgens het drietal binnen twaalf weken inzetbaar.

Microsoft Azure Stack

Het datacenter wordt verbonden met hybride platformen zoals het HPE ProLiant voor Microsoft Azure Stack, waardoor klanten hun Azure-applicaties kunnen gebruiken op een door henzelf gekozen locatie. Dit kan zowel in het SEDC of in de publieke cloud van Microsoft Azure.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-01T10:34:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.