Charles Meyers nieuwe president en ceo Equinix

Charles Meyers ceo Equinix

Charles Meyers is door de raad van bestuur van Equinix benoemd tot nieuwe president en ceo. Meyers zal zelf ook deel uitmaken van die raad. Hij volgt Peter van Camp op die sinds januari interim-ceo was. Van Camp blijft aan in zijn rol als executive chairman van raad van bestuur.

Meyers is ruim een kwarteeuw actief in de technologiesector. In deze periode bekleedde hij verschillende topfuncties bij it- en telecombedrijven. In 2010 kwam Meyers naar Equinix als president Americas, waarna hij de grootste regio van de organisatie door een periode van groei en sterke cijfers leidde. In 2013 werd hij aangesteld als coo bij Equinix. Het afgelopen jaar was hij president of strategy, services & innovation (ssi), waarbij hij vanuit de productorganisatie onder meer verantwoordelijk was voor technologie, strategie en business development.

‘Acht jaar geleden kwam ik naar Equinix om deel uit te maken van een bedrijf met marktkansen en leuke werknemers’, zegt Meyers. ‘Voor mij is het een eer om de organisatie nu in de rol van alsgemeen directeur te dienen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met mijn meer dan 7.500 collega's overal ter wereld en onze klanten en partners te ondersteunen in hun digitale transformatie.’

Equinix exploiteert het enige wereldwijde interconnectieplatform en verbindt bedrijven en overheden wereldwijd rechtstreeks met hun klanten en partners in datacenters. Het bedrijf is actief op 52 markten, verspreid over vijf continenten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-14T10:30:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.