LCL in zee met Equinix Cloud Exchange Fabric

LCL Data Centers biedt vanaf nu de Equinix Cloud Exchange Fabric aan. Klanten van LCL kunnen daarmee rechtstreeks, via slechts één poort, een multicloud-it-totaaloplossing samenstellen. Zo is te connecteren met clouds als AWS, Azure, Google, Oracle, IBM en Salesforce en saas-oplossingen van bijvoorbeeld ServiceNow en F5 Networks.

Met slechts één connectie kunnen klanten via LCL’s connectieplatform tegelijkertijd rechtstreeks aansluiten op talrijke clouds, saas-providers, cloud service providers, edge-oplossingen, secure key management services, cryptografie-diensten en andere partners van ECX Fabric. Het platform geeft toegang tot een veelvoud aan aanbieders wiens diensten zijn in te schakelen om een geïntegreerde totaaloplossing te ontwerpen. Dit is ook interessant voor saas- en cloud service providers in België die hun diensten willen openstellen voor de hele wereld. Startups kunnen bijvoorbeeld vanuit België hun aanbod eenvoudig wereldwijd schalen via ECX Fabric.

Met ECX Fabric is het mogelijk om zelf te bepalen waar en hoe de verbindingen verlopen, met flexibele bandbreedte-opties. Het platform werkt met een portaal waarop de gebruiker alles zelf kan regelen.

LCL telt drie onafhankelijke datacenters: in Diegem, Antwerpen en Aalst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-13T11:03:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.