Meer winst en omzet in 2019 voor Equinix

Equinix MI3 IBX datacenter Miami

Equinix, de Amerikaanse aanbieder van datacenters en breedbandverbindingen, heeft 2019 afgesloten met meer winst en meer omzet. ‘Voor Equinix was 2019 een geweldig jaar’, aldus Charles Meyers, president en ceo van het bedrijf.

De omzet van Equinix steeg met 10 procent tot iets meer dan 5,5 miljard dollar. Daarmee rapporteert het bedrijf al voor het 68-ste kwartaal op rij een omzetgroei. Onder de streep hield het daar 507 miljoen dollar nettowinst aan over, een stijging van 39 procent.

‘Met een omzet van 5,6 miljard dollar lopen we vooruit op onze verwachtingen’, zegt ceo Charles Meyers. ‘We merken dat de digitale transformatie steeds sneller gaat en dat zorgt voor aardverschuivingen in verschillende sectoren. Bedrijven omarmen interconnectie als een cruciaal onderdeel van hun infrastructuur, en kiezen voor hybride en multicloud als architectuur.’

Voor 2020 wil Equinix er nog eens een omzetstijging van 6 tot 8 procent bovenop doen. De marge moet dan stijgen van 2,68 miljard dollar naar 2,85 miljard of 48 procent van de omzet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-02-19T11:39:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.