Verizon verbetert eigen SDI-oplossing

kabels patch

Verizon Business breidt zijn Software-Defined Interconnect (SDI)-oplossing uit. Hierdoor kunnen klanten hun multi-protocol label switching (mpls)- en ethernet-private networking-diensten direct en geautomatiseerd verbinden met honderden cloud-, infrastructuur- en serviceproviders.

Op die manier zijn netwerkdiensten snel te activeren, dalen de kosten voor toegang tot het netwerk en is het netwerk flexibeler, zegt Verizon. De SDI-oplossing maakt onderdeel uit van de network-as-a-service (naas)-strategie van het bedrijf en werd uitgedokterd samen met datacenterspecialist Equinix. 

Verizon en Equinix werken al sinds de lancering van SDI in 2019 samen. In eerste instantie kon met de dienst binnen een dag ‘private ip’ worden geleverd aan de colocatie-omgevingen van Equinix. Nu is er ook ondersteuning voor ethernet e-line en e-lan wide area-netwerken. Verizon en Equinix hebben flink geïnvesteerd in diensten en de uitbreiding naar nieuwe markten. Hierdoor kunnen klanten gebruikmaken van het snelle netwerk van Verizon (tot 10 Gbps), in combinatie met Equinix Fabric. Verizon noemt de schaalbare bandbreedte en de geautomatiseerde levering ‘fundamentele onderdelen’ van zijn naas-mogelijkheden die bij Equinix worden uitgerold.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-08-13T09:55:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.