D-square ontvangt 5 miljoen euro aan kapitaal

Het Hasseltse softwarebedrijf D-Square haalt vijf miljoen euro op om zijn product 'TrendMinder' internationaal verder op de kaart te zetten.

Trendminer analyseert data en geef inzichten in data die door machines worden gegenereerd. De software valt te vergelijken met Google, maar dan voor big data van industriële processen.

Mede-oprichter en ceo Bert Baeck begon in 2008 met de ontwikkeling van het softwareprogramma. Momenteel telt het bedrijf een veertigtal klanten. Het personeelsaantal werd verdubbeld van vijftien naar dertig medewerkers. De omzet van het bedrijf situeert zich momenteel rond de 1,5 miljoen euro, met de ambitie daar tegen 2018, twaalf miljoen van te maken.

De investeerders van het eerste uur: LRM, PMV en het Gemma Frisius-fonds engageerden zich en ook het investeringsfonds van Ducko Sickinge en Renaat Berckmoes en Jurgen Ingels investeren mee.

Begin dit jaar opent D-Square een kantoor in Houston. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-04T11:28:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.