Carglass verbetert klantervaring met Sitecore-CMS

Dit artikel delen:
Carglass ruitvervanging

Carglass, de specialist in het herstellen en repareren van autoruiten, kiest het Experience Platform van Sitecore, leverancier van customer experience management software. Om een betere digitale klantenervaring te verzorgen werd geopteerd voor een centrale database en een gekoppelde website. Het oude systeem bood hiervoor te weinig flexibiliteit.

Het Sitecore platform maakt één-op-één communicatie-mogelijk met klanten en ook nieuwe sites kunnen snel geïntegreerd worden. De software kan ook gepersonaliseerd worden en biedt verregaande klantinzichten. Ook de klanten kunnen in een portaal terecht om gegeven na te kijken en aan te passen.

Bovendien integreert het platform naadloos met Microsoft-producten, wat een must was gezien Carglass zijn Enterprise Resource Planning in cloud in Microsoft AX bouwt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-05T11:43:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.