ITmobile vereenvoudigt registratie bouwmedewerker

bouwmedewerkers

ITmobile, leverancier van softwaresystemen voor mobiele medewerkers, komt met software die via gps registreert of een werknemer bij een bouwonderneming op de werf aanwezig is. Het registratieproces van werknemers aan de RSZ is hierdoor naar eigen zeggen vereenvoudigd. Bovendien weten werkgevers nu welke medewerkers op de werf actief zijn.

Elke bouwonderneming is verplicht om dagelijks op de werf aanwezige werknemers elektronisch aan te melden bij de RSZ. Dit houdt in dat de administratieve afdeling op elk moment van de dag verantwoording over de werknemers moet kunnen afleggen. Wanneer bouwondernemingen dit tijdens een controle van de RSZ niet kan, is de bouwonderneming in overtreding. Dit heeft een flinke boete voor aannemer én werknemer als gevolg.

Om deze ‘wervositeit’ uit de wereld helpen, wil ITmobile get registratieproces vereenvoudigen. Met behulp van slimme hard- en software wordt op basis van gps geregistreerd of een werknemer op de werf aanwezig is. 'Werknemers moeten alleen nog hun bedrijfspas of Construbadge scannen wanneer ze in hun auto stappen. De software van ITmobile doet de rest', licht Xavier Moerman, directeur van ITmobile België toe.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-06T08:58:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.