Investeerder Insight neemt Diligent over

Diligent Corporation, de leverancier van software en een online portaal voor bestuurders, is overgenomen door Insight Venture Partners. De overnamesom bedraagt zo’n 624 miljoen dollar. Nadat de overname is afgerond haalt de Amerikaanse investeerder Diligent van de aandelenbeurs in Nieuw-Zeeland.

Diligent levert governance en samenwerkingssoftwaretools aan bestuurders en hoger management. Het bedrijf zegt zo’n vierduizend klanten in ruim zestig landen te bedienen. Via de Diligent Board-portaaloplossing kunnen bestuurders op een veilige manier onderling documenten delen en bespreken.  

Met het extra kapitaal van Insight wil Diligent een groter marktaandeel bemachtigen en nieuwe producten aan zijn governance-softwareportfolio toevoegen. Het van oorsprong Nieuw-Zeelandse bedrijf is ook in de Benelux actief.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-21T10:25:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.