Mindbreeze betreedt Benelux via samenwerking

benelux

De Oostenrijkse softwareleverancier van data-oplossingen Mindbreeze gaat een strategische samenwerking aan met Questio uit het Belgische Edegem. Mindbreeze gaat zijn ‘Inspire Appliance’ in de Benelux leveren en betreedt hiermee deze markt.

Questio implementeert zoekoplossingen bij klanten met behoeften op het gebied van kennisbeheer en big data. Mindbreeze levert softwareproducten en zoekapparaten voor entreprise search, big data en kennisbeheer. Eén van Mindbreeze zijn producten is Inspire Appliance, naar eigen zeggen een alternatief voor Google Search Appliance, die binnenkort wordt stopgezet. Via de samenwerking met Questio wordt dit product nu ook in België, Nederland en Luxemburg geleverd. Hiermee betreedt het deze markten.

Mindbreeze, met een hoofdkantoor in het Oostenrijkse Linz, groeit internationaal dankzij partnerships in onder meer Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Slowakije, Mexico en de Verenigde Staten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-29T11:34:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.