HoGent huisvest twee dagen Drupal-community

Drupal

De Hogeschool van Gent (HoGent) huisvest op 9 en 10 september 2016 de Drupal-community tijdens Drupacamp. Dit tweedaags evenement brengt ontwikkelaars en professionals bij elkaar rondom het open source contentmanagementsysteem Drupal. Tijdens presentaties en workshops komen de nieuwste Drupal-ontwikkelingen aan bod.

Drupal wordt wereldwijd ingezet voor het beheren van websites en weblogs en is ontwikkeld en opgericht door de Belgische ondernemer Dries Buytaert. Het systeem is voortdurend in ontwikkeling, waardoor op regelmatige basis Drupal-adepten en allerlei professionelen die met dit systeem werken, samenkomen.

De keuze voor HoGent is een logische, want de hogeschool is zelf ook actief in de Drupal-wereld. Enerzijds wordt er met Drupal gewerkt in de opleiding Toegepaste Informatica, anderzijds wonen heel wat lectoren, studenten en oud-studenten dit tweedaags event bij, als deelnemer, sponsor of spreker. Het contact met de Drupal-wereld is voor de school belangrijk om bij te blijven in dit vakgebied.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-09T09:49:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.